maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hyvissä käsissä


Tunnelma Runeberginkadulla sijaitsevassa kauneushoitola Beauty Care Pointissa on kodikas ja viihtyisä, eikä vähiten Helsingin mukavimman kosmetologin Essi Tättilän ansiosta.

Essi perusti hoitolansa Etu-Töölöön puolitoista vuotta sitten. Monen kivijalkayrittäjän tavoin hän ehti luoda uran toisella alalla, ennen kuin lähti toteuttamaan pitkäaikaista haavettaan omasta kauneushoitolasta. Kosmetologin töitä hän teki omalla toiminimellä isomman kauneushoitolan tiloissa, ennen oman hoitolan perustamista.




Kauneushoitolalle kivijalkaliike on oiva valinta. Asiakkaiden on helppo tulla sisään ja yrityksen on helpompi saada näkyvyyttä. Liikkeeseen voi poiketa vaikkapa juttelemaan ihoon liittyvistä asioista tai tekemään ostoksia.

Beauty Care Pointin asiakaskunta koostuu 11-99 vuotiaista asiakkaista, mikä ilahduttaa Essiä suuresti. "Töölö on oikein hyvä paikka toimia kivijalkayrittäjänä", hän kiittelee.

Kivijalkayrittäjän arki on Essin mukaan vaihtelevaa, sillä etukäteen ei tiedä kuka liikkeeseen poikkeaa. Essi on yksinyrittäjä ja joutuu välillä käymään asioilla työajalla, mutta pyrkii kuitenkin olemaan liikkeessään aina aukioloaikojen puitteissa. Yksin ollessaan hän suunnittelee liiketoimintaa ja järjestelee paikkoja.

"Haluan, että paikat on tip-top, jotta asiakkaiden on hyvä tulla ja olla. Katson, että tuotteita riittää ja ne on sijoiteltu oikeille paikoille. Myyn liikkeessäni BIOLINEN kasvo- ja vartalohoitotuotteita, Rolf Stehrin meikkejä sekä neuLash ripsiseerumeita." , Essi kertoo.





Toimialansa haasteeksi Essi mainitsee sen, että kuka tahansa voi perustaa kauneushoitolan, jopa ilman asiaankuuluvaa koulutusta. Hänelle onkin tärkeää tuoda esille kosmetologin koulutusta ja siitä on merkkinä ikkunassa Suomen Kosmetologiyhdistyksen tarra. Se kertoo asiakkaille, että kauneushoitolassa työskentelee kosmetologikoulutuksen saanut ammattilainen.

Beauty Care Pointissa kannattaa poiketa hemmoteltavana pidemmänkin matkan päästä!

Beauty Care Point Essi Oy
Runeberginkatu 30
00100 Helsinki
p. 045 886 0065
essi@beautycare.fi
www.beautycare.fi

Kuvat: Jaana Tihtonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehdotuksia? Ideoita? Jätä viesti!