torstai 28. maaliskuuta 2013

Rakkaudesta kukkiin


Merja Joro ei niin sanotusti syntynyt kukkakauppiaaksi. Hän ehti tehdä pitkän uran aivan toisella alalla, ennen kuin päätyi onnekkaan sattuman kautta Kukkakauppa Metsätähden omistajaksi syksyllä 2010.

”Olin jo pidemmän aikaa kaivannut muutosta ja unelmoin töistä, joissa voisin edes hetken nauttia kätteni töistä. Olin käynyt jo vuotta aiemmin yrittäjäkurssin, kun kukkakaupan osto tuli sitten hyvin yllättäen ja lyhyellä varoitusajalla. Kaikkea voi tapahtua kun avaa suunsa oikeaan aikaan oikeassa paikassa”, Merja kertaa kauppiasuransa alkuaikoja.



Kukkakauppa Metsätähti on toiminut Kruununhaassa jo 20 vuoden ajan ja Merja on liikkeen neljäs kauppias. Hurmaavaa liiketilaa ei ole remontoitu toimintansa aikana kertaakaan ja kauppias arveleekin joidenkin liikkeessä nähtävillä olevien koristeiden olevan ensimmäisen omistajan peruja. Rustiikkisuus pukee Metsätähteä, jonka tuoksuissa ja väreissä riittää ihasteltavaa.


Kukkakauppiaan arki ei aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta Merjan mukaan jokainen päivä on erilainen. Oma haasteensa tuoretavaraa myytäessä on mm. tukussa asiointi, jossa saa todella pitää pään kylmänä ettei ihastu liikaa tarjolla oleviin kukkiin. Metsätähdessä palvelu on yksilöllistä ja rentoa, asiakkaan kanssa jaetaan ostosten lomassa mieluusti myös elämän ilot ja surut. Parasta kukkakauppiaan arjessa on ihanien asiakkaiden kohtaaminen.

Ihastuttavasta Metsätähdestä kannattaa käydä kipaisemassa vaikka viime hetken pääsiäiskukat juhlapyhiä sulostuttamaan!


Kukkakauppa Metsätähti
Maneesikatu 1-3, 00170 Helsinki
p. (09) 135 2004
metsatahti.kukkakauppa@gmail.com
metsatahtikukkakauppa.nettisivu.org
facebook.com/KukkakauppaMetsatahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehdotuksia? Ideoita? Jätä viesti!