perjantai 15. maaliskuuta 2013

Toteutunut unelma Eerikinkadulla


Maaliskuun ensimmäisenä kuvaustiimimme suuntasi vierailulle Eerikinkadun iloiseen lifestyle-myymälään Janssi & Minssiin. Tässä pienessä putiikissa vaatteet, asusteet, sisustustuotteet ja antiikkihuonekalut seisovat rinnakkain sulassa sovussa.

"Olin jo tovin ollut tyytymätön työhöni ja pohdin eri työvaihtoehtoja, kunnes käsitin, että haluan toteuttaa itseäni ja toteuttaa unelmani!", kauppias Kati Siponen kertoo. Aivan hetkessä päätös oman yrityksen perustamisesta ei kuitenkaan syntynyt, vaan Kati kävi ensin Naisyrittäjyyskeskuksen yrittäjäkurssin ja totesi sen myötä yrittäjäksi ryhtymisen tuntuvan parhaalta vaihtoehdolta.


Ahkeran ja itsenäisen kivijalkayrittäjän arki sisältää kaikkea tavaroiden purkamisesta, paperitöihin ja asiakaspalveluun. Jokainen päivä Janssi & Minssissä on erilainen; välillä on hiljaisempaa ja välillä putiikki täynnä ihmisiä. Parasta Katin mielestä on se, että yrittäjänä saa itse kantaa vastuuta, mutta myöskin vaikuttaa jokaikiseen yksityiskohtaan.



Muista putiikeista erottuminen on tärkeä kilpailuvaltti, eikä suurinta osaa Katin tarjoamista tuotteista saakaan mistään muualta Suomessa.

Janssi & Minssi on söpö, harmoninen, yksilöllinen, kodikas ja täynnä elämää!


Lifestyle-myymälä
Janssi & Minssi

Eerikinkatu 1
00100 Helsinkip
p. (09) 773 1080
www.janssiminssi.fi
www.facebook.com/janssiminssi

Kuvat: Jaana Tihtonen / Helsingin Yrittäjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehdotuksia? Ideoita? Jätä viesti!