maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kotimaista estetiikkaa Kruununhaassa


Maurinkadun kivijalassa sijaitseva Kruuna on sisustusliike laatutietoisen ja kotimaiseen taideteollisuuteen viehtyneen asiakkaan makuun.

Kruuna on erikoistunut korkealaatuisiin suomalaisiin huonekaluihin, valaisimiin ja tekstiileihin, jotka ovat palvelleet jo useampaa sukupolvea. Tarkoin valikoidut tuotteet on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Suomessa tai muualla Skandinaviassa.


Kauppias Pasi Pusa perusti Kruunan viisi vuotta sitten. "Tiedonhankinta ja kiinnostus suomalaiseen sodan jälkeiseen taideteollisuuteen innosti itseäni. Myöhemmin heräsi halu välittää tietoja ja osaamistani muille. Kivijalkayritys mahdollistaa asiakaspalvelukontaktit.", Pasi kertoo. Aito intohimo alaan näkyy ja kauppias tunteekin jokaisen myynnissä olevan esineen kuin omat taskunsa.


Kruunassa asioivat sekä ulkomaiset jälleenmyyjät että kauniista arjen esineistä pitävät asiakkaat. Asiakkaiden tarpeet ovatkin liikkeen toiminnassa keskeisessä asemassa. Kruunassa vierailevat asiakkaat ovat joko myymässä tai ostamassa, eikä tilanteita ole helppoa ennakoida. Pasi mainitsee näissä tilanteissa onnistumisen kauppiaan vaikeimmaksi arjen haasteeksi.



Suosittelemme Kruunaa kaikille kotimaisen designin ystäville, kauniimpaa tuotevalikoimaa et löydä mistään!

Kruuna
Maurinkatu 8-12
00170 Helsinki
p. 040 550 9001
info@kruuna.fi

Kuvat: Jaana Tihtonen ja Kruuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ehdotuksia? Ideoita? Jätä viesti!