keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Poikkea Putiikissa tulee taas!


Kevät kolkuttelee jo ovella ja sehän tarkoittaa, että kivijalkaputiikkien oma viikko starttaa neljännen kerran Helsingissä! Poikkea Putiikissa on kaksi kertaa vuodessa toistuva tapahtuma ja tämän vuoden ensimmäisen kampanjaviikko pidetään 22.-27.4.2013. Vuoden toinen kampanjaviikko sijoittuu syksylle, viikolle 37.

Pienille erikoisliikkeille on haaste pitää toiminta kannattavana Helsingin kivijalkatiloissa samalla, kun kaupunkilaisten ostotottumukset ovat muuttuneet. Poikkea Putiikissa on luotu yhdessä kivijalkayrittäjien kanssa, tavoitteena herätellä kaupunkilaiset ja matkailijat huomaamaan: Helsinki on täynnä kiehtovia, palvelualttiita ja laadukkaita putiikkeja!

Tänä vuonna Poikkea Putiikissa -kampanjaviikon keskiössä ovat itse yrittäjät. Millaisia henkiöitä putiikkien johdosta löytyy? Mitkä ovat heidän unelmansa? Miten heidän mielestään kaupunkilaisia saataisiin parhaiten aktivoitua poikkeamaan putiikissa? Huhtikuussa on sinullakin mahdollisuus tutustua näihin idearikkaisiin ja päättäväisiin yrittäjiin! Kampanjaviikkoon osallistuvat yrittäjät myös yhdessä tuottavat tapahtuman sisällön, sillä voimat yhdistämällä erikoisliikkeet voivat saada omaan kortteliin ja kaupunginosaan lisää elämää ja vilkkaampaa kaupunkikulttuuria. Tarjolla tulee olemaan monenlaista ohjelmaa, tapahtumia ja kampanjatarjouksia.

Asioimalla erikoisliikkeissä säilytämme elinvoimaisen Helsingin!

Helsingin mallia seurasi keväällä 2012 myös Kerava, jossa järjestettiin oma Poikkea Putiikissa -viikko. Myös Turku järjesti sittemmin oman kampanjaviikkonsa, omalla nimellä ja visuaalisella ilmeellä. Jäämme odottamaan, josko tempaus laajenisi muuallekin Suomeen!

Lisää Poikkea Putiikissa -tunnelmointia: www.poikkeaputiikissa.fi, facebook.com/poikkeaputiikissa


Lisätiedot:
Pauliina Törni, pauliina.torni@helsinginyrittajat.fi, p. 050 372 3031