maanantai 30. huhtikuuta 2012

Lähde löytöretkelle!


Vaikka vuoden ensimmäinen Poikkea Putiikissa -viikko on nyt koettu, löytöretki on vasta aluillaan! Tänä keväänä helsinkiläiset putiikit koottiin omaan aarrekarttaansa helpottamaan ja monipuolistamaan turistien ostosten tekoa. Pop in a Shop -ostoskartta* on mahtava opas myös lähiseutumatkailuun. Oman karttasi voit noutaa Helsingin kaupungin matkailupisteistä (esimerkiksi osoitteesta Pohjoisesplanadi 19 tai Rautatientorilta). Sähköisenä kartan löydät tietysti Poikkea Putiikissa -kotisivuilta.


*MIKÄ KARTTA?

Pop in a Shop -ostoskartta on Helsingin Yrittäjien, Helsingin kaupungin ja Uudenmaan liiton kartta, joka helpottaa helsinkiläisten erikoisliikkeiden löytämistä. Kartan toteutuksesta vastasi Suunnittelutoimisto Both.

Poikkea Putiikissa -tiimi kiittää putiikkeja ja putiikeissa kävijöitä upeasta viikosta. Syksyllä taas uudestaan! Sitä ennen suosittelemme tietysti kauniista kevät- ja kesäsäistä nauttimista mm. putiikkilöytöretken merkeissä! ;)

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Huh, mikä viikko! :)

Tänään vietettiin kevään viimeistä Poikkea Putiikissa -päivää. Huima kampanjaviikko on näkynyt ja kuulunut kaduilla mainoksina, medioissa juttuina ja tietysti putiikeissa tapahtumina. Eilen perjantaina Kallion Karhupuiston laidalla Papajassa ilma oli täynnä rakkautta. Love is in the air -tapahtuma kokosi vieraat kuulemaan upeaa live-musiikkia, nauttimaan vaahtokarkeista ja tietysti tutustumaan Papajan korutarjontaan.



Kiitos Papajalle kuvista ja mukavasta tapahtumasta!

Ja kiitos tietysti kaikille putiikkien upeisiin tapahtumiin osallistujille. :)

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Joko sinä olet poikennut?

Poikkea Putiikissa -viikko huipentuu lauantaina. Helsinkiläiset putiikit tarjoavat elämyksiä, tapahtumia, tarjouksia, loistavaa palvelua ja kivoja kokemuksia. Kampanjassa mukana olevat putiikit tunnistat tietysti pinkistä tunnuksesta.

Joko sinä olet poikennut putiikeissa? Ja mitä putiikkia suosittelisit muillekin? :)

Kuva Senaatintorin laidalta Helenankadulta, jossa kannattaa lauantaina poiketa sisäpihan puolella: Wabi-Sabissa viihdytään mm. live-musiikin parissa.

torstai 26. huhtikuuta 2012

Pop in a Shop eli Poikkea Putiikissa


Keväisen kampanjaviikon kunniaksi järjestimme bloggaajille keskiviikkona 25.4. oman Pop in a Shop -illan. Paikkana oli tietenkin yksi kampanjaan osallistuvista putiikeista, tällä kertaa urban a* Erottajalla.

Aurinkoisen shoppalupäivän päätteeksi ilta oli vallan onnistunut, ja saimme kertoa lisää helsinkiläisistä kivijalkaputiikeista vieraillemme... 

...ja mikä parasta, moni lupasi vierailla itselleen uusissa putiikeissa ihan lähiaikoina! Putiikkisuunnistamisen avuksi jaoimme vieraille myös uunituoreet Pop in a Shop -ostoskartat Helsingin kivijalkakauppoihin.

Kiitos siis jokaiselle mukana olleelle kivasta Pop in a Shop -illasta! :)

Poikkea Putiikissa alkoi Silvopleessa


Vuoden 2012 ensimmäinen Poikkea Putiikissa -kampanjaviikko aloitettiin lehdistötilaisuudella ravintola Silvopleessa, eli tietenkin ravintolassa joka on itsekin mukana kampanjassa.

Kampanjan suosittelijana mukana oleva Aira Samulin on itsekin pitkän linja yrittäjä, ja hän löysi saman tien paljon yhteistä puhuttavaa suomalaisesta vaatetusteollisuudesta ja muodista, kun seuraan liittyi Paloni-muotiliikkeen yrittäjä Minna Särelä.

Tästä oli hyvä aloittaa hyvä putiikkiviikko! :)

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mainostilaa kampanjalle





Kampanjalle on tänä vuonna haluttu saada mahdollisimman hyvä näkyvyys. se hyödyttää kaikkia Poikkea Putiikissa -kampanjaan osallistuvia yrityksiä.

(Ja todennäköisesti antaa samalla lisähyötyä myös muille Helsingin putiikeille, samassa veneessähän tässä kaikki ovat eikö vain? Ja mieluiten hyvässä yhteishengessä!)

Helsingin Sanomien Omakaupunki.fi-sivustolle putkahti eilen iso jättibanneri: kai nyt viimeistään jokainen huomaa, että putiikissa kannattaa poiketa? :)

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Poikkea Putiikissa näkyy kaduilla


Isot kadunvarsimainokset ovat näkyneet jo tämän viikon ajan Helsingin katukuvassa. Oletko jo bongannut ne?


Alkuviikosta ripustettiin myös ensimmäinen siltabanderolli itäisen pääväylän ylle, muistuttamaan meidän hienoista putiikeista.
Tästä se alkaa, 3 yötä enää :)


Kuvat: Jaana Tihtonen

torstai 19. huhtikuuta 2012

3 päivää enää ja sitten...

Vuosi 2012 on käynnistynyt vauhdikkaasti, ainakin meillä Helsingin Yrittäjien toimistolla jossa putiikkikampanjaa puuhataan täydellä höyryllä.

Poikkea Putiikissa -kampanja alkaa taas, siihen on enää 3 päivää! 23.-28.4.2012 tarjolla siis paljon putiikkipöhinää eri puolilla ihanaa Helsinkiä. Pysy kuulolla, sekä täällä blogissa että Facebookissa että tietenkin nettisivuillamme!